Crvena zvezda dobila je novo, peto po redu, letnje pojačanje – Brazilca Žandera. Levi bek potpisao je dvogodišnji ugovor sa crveno-belima.

850-zander-78.jpg

Iskusni bek izneo je prve impresije po dolasku u klub.

– Jako sam srećan i zadovoljan što imam čast da budem deo Zvezde, kluba sa velikom tradicijom i istorijom iza sebe. Zahvaljujem se ljudima iz uprave, kao i treneru i celom stručnom štabu što su mi ukazali poverenje da budem deo Zvezde i nadam se da ću to opravdati na terenu – rekao je Žander.

Zvezdina odbrana važi za neprobojan bedem.

– Neću sigurno biti pod pritiskom, imam već 30 godina i dovoljno iskustva iza sebe. Svaki fudbaler voli da igra u pobedničkom timu koji ima mnogo uspeha iza sebe, koji igra napadački i dominira. Verujem u sebe u svakom trenutku, a verujem i u Crvenu zvezdu.

U prethodnom periodu Žander je sve više pratio utakmice Crvene zvezde.

-Nisam imao mnogo prilike ranije da pratim Zvezdine utakmice, a iskreno nisam mogao ni da sanjam da ću biti u ovako velikom klubu. Kako je počelo da se priča o mom transferu u Zvezdu počeo sam sve više da pratim utakmice, gledao sam Ligu šampiona, čitao na internetu o istoriji i drago mi je što sam deo kluba.

Imao je novi Zvezdin bek poruku i za navijače.

– Želim da se zahvalim svim navijačima koji su mi poslali mnogo poruka podrške. Nadam se da ću im, sa svojim saigračima, doneti mnogo radosti i da ću doprineti osvajanju titule u narednoj sezoni – poručio je Žander.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *