Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Inđije na teškom gostovanju u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije sa 1:0, a pobedonosni pogodak za našu ekipu postigao je Rišairo Živković. Utiske nakon meča izneo je šef stručnog štaba našeg kluba Dejan Stanković.

Uvek su teške utakmice posle reprezentativne pauze. Vredno smo trenirali, ali je bilo samo 12 – 13 igrača koji su mogli da urade sve. Na veoma teškom terenu, bitan je bio prolaz i čestitam momcima što su uspeli. Nije bilo lako, ali je zato i lep Kup. Dobra utakmica posle pauze, u uslovima koji nisu bili idealni, kako za nas, tako i za njih. Uspeli smo da pobedimo, a sad se okrećemo teškom gostovanju protiv Mladosti u Lučanima – rekao je Stanković.  

Osvrnuo se Stanković i na težak raspored koji očekuje naše prvotimce u narednom periodu.  

Takmičimo se na tri fronta, i to je takođe veoma lepo. Svako takmičenje je važno i moramo dobro da odigramo svaku utakmicu da bi išli dalje, i ne sumnjam da će biti tako. Uspeli smo da izrotiramo, jer nisam želeo da reskiram sa momcima koji su se jutros vratili sa reprezentativnog okupljanja, ali će i oni biti u rosteru već za meč u Lučanima – istakao je strateg crveno-belih.