Milošević: Maksimalno smo pripremili ovu utakmicu, ponosan sam što sam deo ove ekipe…


U sinoćnjem trijumfu nad Slovanom, ekipu Crvene zvezde predvodio je asistent Dejana Stankovića – Nebojša Milošević, koji je bio prezadovoljan i pun emocija posle velike pobede.

Izuzetno pozitivni utisci. Presrećan sam, kao i svi ljudi koji pripadaju crveno-beloj porodici. Ponosan sam što sam deo grupe i kluba, a posle ovakve utakmice, zaista su maksimalno pozitivne emocije. Gust nam je raspored, već u nedelju gostujemo Radniku, pa dočekujemo Gent, ali igrači su se spremali za to i verujem da mogu da iznesu. Idemo meč po meč, mnogo utakmica i ciljeva – počeo je Milošević.

Kao ključnu stvar u večerašnjem trijumfu, Milošević navodi sjajnu pripremu meča.

Pokazali smo u Nemačkoj da možemo da se takmičimo. Ostvarili smo pozitivan rezultat, a izvršena je i nadogradnja posle meča sa Hofenhajmom u smislu naše igre. Predvođeni Dejanom Stankovićem, svi u stručnom štabu smo na adekvatan način prezentovali fudbalerima kako možemo da pobedimo. Uspeli smo da neutrališemo njihove kvalitete koji se ogledaju u čvrstini, agresivnosti, defanzivnom bloku, kao i  kontranapadima preko kojih su eliminisali protivnike u kvalifikacijama, pa i pobedili Gent. Nametnuli smo naše prednosti, dobro smo napadali prostor i zasluženo osvojili tri boda. Pokazali smo da možemo da se takmičimo u Ligi Evrope, da smo sposobni da osvajamo bodove, a lestvica je sad još više podignuta – zaključio je Milošević.