Crvena zvezda je na ovosezonskoj premijeri protiv Suduve odigrala meč bez pogodaka (0:0), a Vladan Milojević je po završetku prvog dela dvomeča sa litvanskim prvakom sumirao utiske.

Prava takmičarska utakmica. Videli smo Suduvu koju smo i očekivali, mada, iskreno nisam očekivao ovako defanzivan pristup rivala s obzirom na to da su lideri u svom prvenstvu i apsolutno dominantni u Litvaniji. Imali smo dosta šansi i svakako da smo trebali da ih realizujemo. Šta je tu je, iza nas je tek prvo poluvreme. Vidi se da je protivnik u takmičarskom ritmu, kao i da je nama prva takmičarska utakmica. Sigurno ćemo pružiti znatno bolju partiju u Beogradu – rekao je Milojević.

Šef stručnog štaba našeg tima uočio je pozitivne, ali i negativne strane igre koju su njegovi izabranici prikazali na premijeri.

– Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan. Dosta toga je funkcionisalo kako smo zamislili. Znali smo da nas očekuje teška utakmica. Rival je igrao sa pet igrača u odbrambenoj liniji, bilo je teško probiti dupli blok i jasno je da trebamo da poradimo na realizaciji na kojoj smo radili i tokom priprema. Imali smo dosta šansi, kao i u pripremnim utakmicama. Pozitivno je što stvaramo šanse u utakmici ovakvog ranga i mogu da budem zadovoljan. Ima i aspekata koje treba popraviti i na kojima ćemo raditi u danimakoji dolaze – istakao je Milojević.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *