Marin nije zainteresovan za selidbu iz Zvezde


Centralni deo zimskih priprema koji su fudbaleri Crvene zvezde odradili u Antaliji obeležile su i priče o mogućem odlasku Marka Marina koji je pre polaska u Tursku saznao da iz Katara postoji ozbiiljno interesovanje Al Sada.

Pisalo se prethodnih dana i nedelja o tome kako je Crvena zvezda odbila ponudu tešku 5 miliona evra, a da je sam igrač na stolu imao trogodišnji ugovor sa garantovanom zaradom od oko 10 miliona evra.

U dogovoru sa klubom Marko Marin je odlučio da ponudu ne prihvati, a kako je u međuvremenu transfer pijaca u Kataru zatvorena, ostalo je još samo da se vidi da li će do kraja meseca stići neka višemilionska ponuda iz Kine.

Za Crvenu zvezdu ne bi bilo razlike, ozbiljna ponuda mogla bi da stigne i iz Kine, ali je problem u tome što Marko Marin nije zainteresovan za selidbu u najmnogoljudniju zemlju na svetu, piše “Žurnal”.

Time se praktično stavlja tačka na spekulacije o odlasku Marka Marina i već sada može da se konstatuje da će crveno-beli još najmanje šest meseci uživati u majstorijama bivšeg reprezentativca Nemačke.

Jasno je i da će nakon završetka sezone ponovo krenuti priče o transferu Marka Marina, ali Zvezda ne bi trebalo da brine jer će Vladan Milojević do tada imati dovoljno vremena da Mirka Ivanića uvede u sistem i počne da ga koristi kao zamenu za Marina.

Dodajmo i to da će Crvena zvezda od naredne prodaje Marka Marina 30% od ukupne sume koja bude plaćena proslediti na račun Olimpijakosa. Prethodno je bilo reči da će Zvezda i Oli zaradu deliti pola-pola.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *