Ivanić: Moramo da razmišljamo utakmicu po utakmicu, ali blizu smo cilja …


Nakon pobede nad Gentom, Nebojša Milošević naglasio je da je Ivanić odigrao odličan meč, a Zvezdin veznjak je istakao da su crveno-beli za korak bliži krajnjem cilju.

– Imao sam dve ili tri dobre šanse. Nisam bio koncentrisan, mogao sam bolje da reagujem i krivo mi je zbog toga. Najvažnije je što smo pobedli i što se te dve šanse na kraju „ne osete“. Ne možemo reći da smo sve odradili, odigrali smo tri utakmice i mislim da ima još dosta da se igra. Za korak smo bliži cilju, ali mislim da će do kraja biti neizvesno zato što su i Gent i Liberec dobre ekipe, bez obzira što smo pobedili oba tima rezultatima 5:1 i 2:1, ima tu još dosta da se igra. Moramo da razmišljamo utakmicu po utakmicu jer će do samog kraja biti neizvesno – naglasio je Ivanić.

Vojvođanska veza Katai-Ivanić sarađuje sjajno ove sezone.

– Dobro se slažemo Katai i ja. Poznajemo se veoma dugo, prošli smo istu školu fudbala, zbog toga se možda i tako dobro slažemo kako na terenu tako i van njega. On je zaista fenomenalan igrač i ne slaže se dobro samo sa mnom već i sa celim timom. Odlično se uklopio u ekipu, mnogo nam znači kao i ostali fudbaleri. Nadam se da ćemo odličnu saradnju nastaviti i u budućnosti.

Govorio je i o ekipama Genta i Libereca, kao i da ništa još uvek nije gotovo.

– Gent je bolja ekipa od Libereca. Kada smo imali video analizu i kada smo se spremali za Slovan mogu reći da smo se iznenadili kako je Liberec pobedio Gent. Po svim šansama i statistikama Gent je bio bolja ekipa. To je za nas bilo veliko iznenađenje, jer je reč o zaista fantastičnoj ekipi bez obzira šti nemaju nijedan bod, to zavarava ljude u Srbiji. Videlo se i danas koliko su oni kvalitetni. Ovo je zaista ogromna pobeda za naš klub. Treba ovim putem da nastavimo i da budemo ponosni na sve do sada urađeno, kao i da ostanemo samo na ovome – podvukao je Ivanić.