Gobeljić: Oseća se umor i ova pauza će baš prijati …


Marko Gobeljić izneo je utiske o poslednjem meču na Marakani pred odlazak na reprezentativnu pauzu.  

gobelja 850.jpg

– Sigurno da je bio veoma težak meč, pre samo nekoliko dana igrali smo evropsku utakmicu u kojoj smo se mnogo istrošili. Oseća se umor posle napornog ritma, verujem da će nam pauza i više nego prijati. Naporan meč je iza nas, međutim, pobedama u ovakvim utakmica se osvaja tutula i mi moramo da nastavimo da pobeđujemo. Čestitao bih igračima na prikazanoj borbi i želim nam svima da se dobro odmorimo – istakao je Gobeljić.

Izabranike Dejana Stankovića očekuje reprezentativna pauza, a potom i meč u Kupu Srbije koji će naši prvotimci odigrati 16. novembra.

– Pobeda protiv Inđije omogućila nam je da mirne glave odemo na odmor. Žao mi je što smo izgubili bodove protiv Javora, ali smo ispravili to na jučerašnjoj utakmici. Ko god bio protivnik na Marakani, ne sme da odnese bodove kući, to smo pokazali protiv Inđije i nadam se da će tako biti i u budućnosti.

Crvena zvezda ostvarila je dve pobede na domaćem terenu u grupnoj fazi Lige Evrope, a Marko Gobeljić istakao je da ga odlična izdanja cele ekipe u Evropi izuzetno raduju.

– Očekivali smo da ćemo ostvariti pobede na domaćem terenu. Posle pauze idemo na gostovanje Gentu, biće izuzetno teška utakmica, međutim verujem da ćemo sa još jednom pobedom osigurati proleće u Evropi – zaključio je Gobeljić.