Dobrić pred Himki: Očekuje nas izuzetno teška utakmica…


Košarkaši Crvene zvezde mts stigli su u Moskvu gde ih večeras od 18 časova očekuje meč 6.kola Evrolige sa Himkijem.

Utakmica se igra u dvorani „Mitišči Arena“ u podmoskovlju, a ekipa Crvene zvezde mts doputovala je u Rusiju u najjačem sastavu.Ekipa je tokom večeri trenirala u terminu predviđenom za odigravanje utakmice.

Pred meč sa ekipom koja će dočekati crveno-bele u najjačem sastavu, kompletirana i motivisana da zabeleži prvi trijumf u Evroligi nakon puno problema sa povredama i virusom Covid-19, očekivanja je izneo igrač crveno-belih Ognjen Dobrić:

Himki je imao nešto lošiji start iz više razloga, ali sada su kompletni , imaju pun roster i to je ekipa koja je pravljena da dođe do same završnice. Sigurno su „gladni“ željni pobede, i očekuje nas izuzetno težak posao. Imamo sada i nove momke tu, polako se uvode,prilagođavaju se i pomažemo im da se što pre uključe u ekipu jer će nam puno značiti “

Crveno-beli se nakon meča u Moskvi, vraćaju u subotu u prepodnevnim časovima u Beograd, a već u ponedeljak očekuje ih meč 5.kola ABA lige sa Krkom, a onda kreće izuzetno teška serija utakmica koju otvaraju gostovanjem u Minhenu.