Degenek: Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice, šteta za primljen gol…


Presrećan je sinoć bio Miloš Degenek koji nije krio zadovoljstvo zbog prikazane fenomenalne igre i postignutih pet golova u meču protiv Slovana iz Libereca.

– Mislim da smo igrali izuzetno dobro, nažalost primili smo jedan gol, bilo bi lepše da je rezultat bio 5:0, međutim i više smo nego zadovoljni večerašnjim izdanjem. Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice, držali smo se plana i to je bilo dovoljno za ubedljivu pobedu protiv Slovana. Ambicije i posle ove utakmice ostaju iste, cilj nam je da ostvarimo što više pobeda u grupi, kako bismo uspeli da prođemo grupnu fazu – rekao je Miloš Degenek.

Izabranike Dejana Stankovića već za tri dana očekuje sledeći izazov u Superligi Srbije.

– Već u nedelju očekuje nas sledeća utakmica u nacionalnom prvenstvu. Nema vremena za slavlje, nemamo često priliku ni da viđamo naše najbliže. Raspored je veoma gust, dane provodimo u karantinu i igramo utakmice, međutim to je naš posao. Zahvalio bih se još jednom svima na velikoj podršci. Ambijent je zaista bio fenomenalan, koreografija je tome mnogo doprinela. Falili su nam samo naši navijači na tribinama kako bi večerašnja utakmica bila savršena. Upravo zbog toga posvećujemo pobedu svima onima koji nisu mogli da budu ovde večeras – zaključio je Miloš Degenek.