Petorica fudbalera Crvene zvezde našla su se u idealnom timu sezone Superlige u sezoni 2018/19, a najbolji trener je takođe iz redova crveno-belih.

850đitgjklu.jpg

Milan Borjan, Filip Stojković, Dušan Jovančić, El Fardu Ben i Marko Marin po izboru kapitena i trenera svih ekipa Superlige Srbije dobili su nagrade za najbolje na svojim pozicijama.

Zvezdin kreator igre Marko Marin još jednom je izašao na binu, ovog puta da bi dobio nagradu za najkorisnijeg fudbalera domaćeg prvenstva.

Najveći aplauz svih prisutnih izazvao je šef stručnog štaba Crvena zvezde Vladan Milojević, koji je ponovo proglašen za najboljeg trenera.

Na taj način, naša ekipa dobila je još jednu potvrdu da je bez konkurencije u nacionalnom takmičenju.

Zahvalnost za sve što je uradio za srpski fudbal i Crvenu zvezdu ukazna je Nenadu Milijašu, koji na kraju sezone završava igračku karijeru. Milijaš je iz opravdanih razloga bio odsutan, a u njegovo ime nagradu je primio sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, koji je najavio da dugogodišnji kapiten crveno-belih i posle okončanja karijere neće napustiti klub, već će postati deo stručnog štaba.

Idealan tim Superlige Srbije u sezoni 2018/19 izgleda ovako: Milan Borjan (Crvena zvezda), Filip Stojković (Crvena zvezda), Nemanja R. Miletić (Partizan), Radovan Pankov (Radnički Niš), Miroslav Bogosavac (Čukarički), El Fardu Ben (Crvena zvezda), Nikola Drinčić (Radnički Niš), Dušan Jovančić (Crvena zvezda), Marko Marin (Crvena zvezda), Nermin Haskić (Radnički Niš), Ognjen Mudrinski (Čukarički). Na klupi je Vladan Milojević.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *