Zvezdin bludni sin se vraća kući


Veljko Simić se vraća na Marakanu.

Novi fubaler Crvene zvezde od ponedeljka će zvanično postati Veljko Simić kome će to biti povratak na stadion “Rajko Mitić” nakon pet godina.

Te 2013. godine, ne dočekavši šansu u prvom timu Simić je prešao u Bazel, a iako ne voli da se vraća na taj detalj pojasnio je zašto je napustio crveno-bele.

Ne volim da se vraćam na prošlost, to što je bilo više ne može da se vrati i promeni. Bio sam mlad i neiskusan, doneo sam ishitreno tu odluku, ali mogu da kažem da ću dati i duplo više od maksimuma da se iskupim za to, rekao je Simić, a preneo “Telegraf”.

Iako nije prošao pripreme sa Zvezdom neće mu trebati mnogo vremena da se uklopi.

Fizički sam potpuno spreman, nema veze što nisam prošao pripreme sa Zvezdom, prošao sam ih sa Zemunom i odlično se radilo. Gledao sam Zvezdu na utakmicama u kvalifikacijama, tim je odličan, izuzetna takmičarska ekipa, verujem da mogu da pomognem na neka od tri fronta na kojima će se Zvezda boriti ove sezone. Za Ligu šampiona je ekipa već uigrana, ali čekaću šansu i verujem da ću imati prostora da igram i da pokažem svoje kvalitete i da pomognem Zvezdi, dodao je vezista Zemuna.

Simić je potvrdio da će ugovor biti potpisan u ponedeljak, a da je dogovorena četvorogodišnja saradnja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *