Ulaz na proslavu titule i meč sa Napretkom samo uz besplatne karte


Bliži se nedelja, šampionski spektakl i poslednja superligaška utakmica ove sezone! Naši fudbaleri igraće sa Napretkom uz besplatan ulaz, ali je potrebno preuzeti ulaznice za susret na stadionu „Rajko Mitić“.

Crveno-beli su i matematički obezbedili titulu, a protiv Napretka, od 19 sati u nedelju, poslednji put će ove sezone istrčati na svoj stadion.

Ipak, potrebno je da svi zvezdaši ranije dođu na Marakanu. Ceremonija proslave jubilarne, 30. titule počinje već u 18 sati i zato na vreme zauzmite svoje mesto na tribinama.

To znači i da će uručenje šampionskog pehara biti uoči utakmice, a da spektakl bude potpun, potrebne su i pune tribine našeg stadiona.

540-karte-1405.jpg

Prema slovu Zakona, za svaku utakmicu neophodne su ulaznice, pa ćete za šampionski spektakl biti u prilici da ih preuzmete na blagajnama Marakane, kako biste nesmetano ušli na stadion.

Karte će se deliti od srede, 15. maja, svakog dana od 10 do 18 časova, kao i na dan meča od 10 sati do početka! Uz jednu ličnu kartu moguće je preuzeti najviše četiri ulaznice. Vlasnici sezonskih ulaznica ulaze kao i do sada, odnosno nisu im potrebne pojedinačne karte.

Očekuje se veliki broj ljudi na samoj ceremoniji proslave titule i poslednjem meču ove sezone u Superligi, zato dođite ranije i preuzmite vaše besplatne karte, kako se na ulazima ne bi stvarale nepotrebne gužve.

Šef Vladan Milojević je sa svojim saradnicima i izabranicima odbranio domaći tron, i ekipa je zaslužila još jednu atmosferu za pamćenje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *