Tomić : Perfektan meč, oduševljen sam atmosferom


Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je posle sinoćne pobede protiv Galatasaraja u Evrokupu da je njegova ekipa odigrala „perfektnu utakmicu” i dodao da je podrška publike bila „šesti igrač na terenu”.

Ja ne mogu da poredim utakmice, sad da kažem da li je najbolja ili nije…Mi posle svake utakmice gledamo svoje greške, a gledaćemo i posle ove utakmice. Bitni su detalji, mora da se radi na detaljima, čak i posle 30 razlike treba da gledamo svoje greške, ne treba nikada da se opuštamo i da budemo sigurni ako hoćemo da idemo na trofeje. Sada nam dolazi Cedevita. Treba da budemo u fokusu, kažem igračima da svaki dan treba da budu u fokusu i da rade, rekao je Tomić.

Kontrolisali smo ritam ove utakmice, što pokazuje statistika. Olakšali smo sebi meč, pobedili smo 30 razlike, ali pobedili smo 30 razlike protiv dobrog tima. Čestitam igračima, koji su bili u fokusu svih 40 minuta i to tražim svakodnevno od njih, rekao je Tomić.

Organizovani navijači Zvezde prvi put su ove sezone došli u halu i napravili su bučan ambijent.

Ovo je privilegija da doživiš, šesti igrač, od početka sezone. Ja se stvarno zahvaljujem publici na podršci, rekao je Tomić.

Na naše pitanje da li sada želi da kaže kakve su ambicije kluba u Evrokupu, dobili smo i očekivan odgovor:

Mislim da sam odgovorio na to pitanje jedno 10 puta. Valjda je dovoljno da vam odgovorim 10 puta? Svi znate moj odgovor: idemo meč po meč i da radimo i da napredujemo u isto vreme“, rekao je Tomić.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *