Tomane najverovatnije džoker sa klupe protiv Suduve


Neefikasnost muči Crvenu zvezdu još od pripremnog perioda, problem se produbio na evropskoj premijeri u Litvaniji i stručni štab će možda i pre nego što je očekivao morati da se osloni na Tomanea!

Portugalac Tomane sigurno se neće naći među starterima u revanšu sa Suduvom, ali očekuje se da za razliku od prvog meča bude na klupi.

Novi Zvezdin špic bio je sa ekipom u Marijampolju, ali je ostao van protokola jer još nije fizički spreman.

Tomane bi u revanšu trebalo da dobije ulogu džokera i nađe se na klupi zajedno sa Milanom Pavkovim, koji je u prvom meču zamenio Boaćija.

Trenutno je velika dilema ko će da bude startni špic narednog utorka, jer se internacionalac iz Gane nije iskazao, a junak trijumfa nad Liverpulom je pomalo van ritma jer je imao neuspešan izlet u Kinu i propustio je praktično cele pripreme u Austriji.

Mogućnost transfera nadovezala se na sitnije povrede, pa je i to razlog što u Marijampolju nije na bolji način iskoristio svojih 25 minuta.

Tomane je stigao na Marakanu početkom jula, priključio se ekipi po povratku iz Austrije i prvi utisci saigrača o njemu su pozitivni.

Pokazao je kvalitet, nagovestio da bi mogao da bude pojačanje, a najbolja proba za zvanični debi trebalo bi da mu bude u subotu u prijateljskom meču sa Zvezdarom.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *