Terzić: U grupi smo sa velikanima evropskog fudbala, očekujem spektakularne utakmice


Crvena zvezda će se u okviru grupne faze Lige šampiona sastati sa Bajernom iz Minhena, Totenhemom i Olimpijakosom. Generalni direktor našeg kluba sumirao je utiske posle žreba u Monaku.

850terza.jpg

Kada se sve sabere i oduzme mogli smo da prođemo i bolje, ali i gore. U svih osam grupa ima po tri ili četiri atraktivne ekipe i u ovom takmičenju nema lakih protivnika. U grupi smo sa velikanima evropskog fudbala, tu je vicešampion Evrope iz prošle godine Totenhem, tu je Bajern iz Minhena za koga smo lepim uspomenama vezani kroz istoriju. Lično sam priželjkivao da se susretnemo sa predstavnicima iz Engleske i Nemačke. Posebno mi je drago što ćemo igrati sa našim bratskim klubom Olimpijakosom i to je odlična prilika da naše odnose učvrstimo i dignemo na još viši nivo – rekao je Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde istakao je da veruje da će naš tim opravdati očekivanja u najelitnijem evropskom takmičenju.

Očekujemo spektakularne utakmice ove jeseni u Beogradu. Uveren sam da ćemo pokazati da je Beograd odličan domaćin svakom gostu, a Crvena zvezda veliki klub. Pokazali smo da znamo da igramo velike utakmice, da smo dobri pod pritiskom, i nadam se da ćemo ostaviti pozitivan utisak te da će navijači biti zadovoljni igrama našeg kluba u Evropi. Želimo da Crvenu zvezdu, grad Beograd i republiku Srbiju predstavimo Evropi u pravom svetlu – podvukao je Terzić.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *