Sutra druženje sa igračima u Knez Mihailovoj


Naši fudbaleri će u petak, 8. marta, od 13 časova nastaviti lepu tradiciju druženja sa zvezdašima, i to dan pred meč sa Zemunom (subota, 18:00) na kojem će biti i proslava 74. rođendana crveno-bele porodice.

540-druzenje-0703.jpg

Svi koji požele da se upoznaju sa igračima srpskog šampiona moći će to da urade sutra u samom centru Beograda – u Knez Mihailovoj ulici.

Fudbaleri Zvezde družiće se sa vama između nekadašnjeg “Ruskog cara” i “Beogradskog izloga”, a pored toga što ćete moći da dobijete autograme na specijalno personalizovanim karticama igrača, kao i da se slikate sa njima, čeka vas i nešto posebno.

Zajedno ćemo obeležiti 74. rođendan crveno-bele porodice, pa će biti i poklona, a kako je sutra 8. mart, odnosno Dan žena, pripremili smo specijalno iznenađenje i za naše dame.

To je sasvim dovoljan razlog da dođete u Knez Mihailovu ulicu i provedete deo dana sa vašim omiljenim igračima kako bi se napravila najlepša moguća uvertira za duel sa Zemunom.

Ulaznice za utakmicu koja je zakazana za subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“ za sve tribine koštaju simboličnih 100 dinara, a sav prihod namenjen je u humanitarne svrhe.

Naši prvotimci su u drugom delu sezone upisali tri trijumfa i samo jedan remi, pa je duel sa Zemunom prava prilika da ispunite tribine u što većem broju, pozdravite Vladana Milojevića i njegove izabranice, kao i da prisustvujete rođendanskoj proslavi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *