Stojković: Korak do duple krune


Filip Stojković, kao jedan od najiskusnijih, svestan je kako treba da se stavi tačka na kraj izuzetne sezone.

Filip Stojković / FK Crvena zvezda

– Igrali smo u Ligi šampiona, osvojili smo titulu i imamo priliku da vrlo napornu sezonu krunišemo još jednim trofejom. Znamo da nam je cilj bila dupla kruna, ostao nam je još korak do novog uspeha, a onda nas čeka da odemo na zasluženi odmor pred izazove u novoj sezoni – rekao je Stojković i dodao:

– Radili smo dobro i naporno cele sezone, sledi finale sa Partizanom na Marakani. Samo da pobedimo i osvojimo trofej, i da privedemo sezonu kraju kako treba. U prošlom derbiju smo pokazali da smo najbolji i da smo zasluženo osvojili titulu.

Zvezdin desni bek zna i da će od odbrane mnogo toga zavisiti u borbi za duplu krunu.

– Nemamo poraz kod kuće ove sezone osim u evropskim utakmicama, primamo malo golova na Marakani. Imamo samopouzdanja i sigurno da će od nas zavisiti veći deo meča.

Popularni Žule uzda se i uz pomoć sa tribina, i uveren je da će navijači za kraj sezone još jednom napraviti sjajnu atmosferu.

– Mislim da će biti puna severna tribina, a voleo bih da bude što više naših navijača i da još jednom pokažu zašto su najbolji na svetu. Njihova podrška nam uvek daje dodatnu snagu i kada su Delije uz nas onda i lakše dolazimo do uspeha – naglasio je Stojković.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *