Srnić : Nadam se još jednom dobrom izdanju Crvene zvezde


Crvena zvezdavečeras od 21 čas gostujei Napoliju u okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona, a Slavoljub Srnić, ofanzivac crveno-belih, pred poslednje internacionalno gostovanje ove jeseni nije skrivao optimizam.

– Duel protiv Liverpula ulio nam je samopouzdaje i sigurno da se nećemo zaustaviti na aktuelnom učinku. Želja nam je pre svega da ostvarimo što bolji rezultat i ukoliko je moguće da prođemo grupu – istakao je krilni napadač.

Beogradski remi protiv narednog rivala, ali i pobeda nad Liverpulom, pokazatelj su da crveno-beli imaju čemu da se nadaju na stadionu “San Paolo“.

– Napoli je vrlo dobra ekipa, ali smo već dokazali da imamo kvalitet da pariramo sjajnim protivnicima i nadam se da ćemo se još jednom pokazati u najboljem svetlu.

Uprkos optimizmu koji je proizvod četiri osvojena boda u isto toliko kola, Srnić i njegovi saigrači nisu zaspali na lovorikama i svesno ističu kvalitet rivala.

– Radi se o odličnom timu, a kad su ofanzivci u pitanju Insinje je ostavio najbolji utisak. On je po mom mišljenju najbolji igrač Napolija i zavređuje posebnu pažnju – rekao je Srnić.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *