Sprema se paklena atmosfera u “Pioniru”, karte planule za 60 minuta


Ogromno interesovanje navijača Crvene zvezde za subotnju utakmicu. Redovi ispred SD Crvena zvezda od 7 časova. Karte distribuirane i prodate za manje od sat vremena. Košarkaši Crvene zvezde imaće ogromnu podršku u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da karata za treću utakmicu plej ofa ABA lige između Crvene zvezde mts i Partizana NIS, više nema!

Distribucija karata za tribine, i prodaja dnevnih ulaznica za ostale sektore dvorane, obavljena je u rekordnom roku u četvrtak za samo 60 minuta u prostorijama sportskog društva u Ljutice Bogdana 1a, što znači da će košarkaši Crvene zvezde imati gromoglasnu podršku u subotu u hali “Aleksandar Nikolić”.

Nezapamćeno interesovanje navijača i simpatizera Crvene zvezde prethodnih dana za ovaj meč, dobilo je svoju potvrdu potvrdu u četvrtak, jer je red zainteresovanih od više stotina metara, koji su želeli da dođu do karte i pruže podršku crveno-belima,  počeo da se formira već oko 7 časova ispred prostorija SD Crvena zvezda. Početak distribucije i prodaje  ulaznica bio je najavljen za 10 časova i okončan je u rekordnom roku!

KK Crvena zvezda mts se ujedno izvinjava svima koji su ostali bez ulaznice, a koji su čekali u redovima od ranih jutarnjih časova, jer je u trenutku prestanka distribucije i prodaje ulaznica, više stotina navijača i simpatizera i dalje stajalo u redu za kartu. Interesovanje za ovaj meč je znatno prevazišlo kapacitete dvorane u kojoj će se odigrati meč, pa i beogradske Arene, jer interesovanje za jednu utakmicu Crvene zvezde nikada nije bilo veće!

KK Crvena zvezda mts podseća ovom prilikom da u skladu sa propozicijama takmičenja (Prava i Obaveze klubova učesnika plej ofa ABA lige – Član 41.3) ali i ogromnog interesovanja navijača Crvene zvezde za ovaj meč, radi lakše organizacije „majstorice”  nikome od navijača KK Partizan NIS koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu – neće biti dozvoljen ulazak u halu, jer će cela dvorana biti obojena u crveno-belo.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *