Savić posle prvog gola u crveno belom dresu : Neopisivo


Fudbaleri Crvene zvezde pobedom 3:1 nad ekipom Bačke nastavili su niz bez poraza. Meč će posebno upamtiti naš kapiten Vujadin Savić, koji je postigao prvenac u crveno-belom dresu.

– Presrećan sam, prvenstveno zbog pobede, a onda naravno i zbog gola. Posle 75 utakmica bilo je krajnje vreme da zatresem mrežu. Možda su mnogi očekivali da gol dam glavom, ali ovog puta sam se dobro snašao u gužvi u petercu i nogom poslao loptu u gol. Nije bitno na koji način, važan je gol. Nadam se da mi je ovo samo prvi u nizu pogodaka, mada sam na terenu zadužen da ne primimo gol, to mi je bitnije. Svakako, presrećan sam zbog pogotka i zbog skandiranja navijača – rekao je Savić.

Svi saigrači su sa nestrpljenjem čekali Savićev prvenac, pa je bilo i mnogo šale na tu temu.

– Sada su na terenu svi rekli da je bilo vreme da i ja konačno postignem gol. Borjan je najviše navlačio na tu temu, skoro je izjavio da će on postići pogodak pre mene kako bi me motivisao i u tome je i uspeo. Nadam se da će i on uspeti nekada da zatrese protivničku mrežu, bar iz penala.

Zvezdin kapiten imao je i posebnu posvetu nakon postignutog prvenca.

– Kod mene sve ima simboliku, a za ovaj gol će me posebno vezivati datum. Na današnji dan sam krstio Todora, sina mog kuma, zato ovaj gol posvećujem njemu, kao i svojoj supruzi, deci i roditeljima.

Navijanje i podrška Delija nisu izostali ni na susretu sa Bačkom.

– Izuzetno je važno što smo pobedili i nastavili uspešan niz. Borimo se da osvojimo duplu krunu ove godine i svaki bod nam je izuzetno bitan. Znamo da je gostovanje u Bačkoj Palanci uvek nezgodno. Mi smo se danas dobro snašli, igrali smo u prelepom, pravom fudbalskom ambijentu. Bilo je mnogo naših navijača koji su još jednom pokazali da su najbolji na svetu – poručio je Savić.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *