Počinje ŽSLS: Vučice u lovu na Golubice


U nedelju, na pomoćnim terenima podno južne tribine Marakane, naše Vučice ponovo kreću u lov na toliko dugo željenu titulu. Ona im je u prošlom prvenstvu izmakla za “milimetar” pošto su u poslednjem kolu nesrećno poražene od ekipe Spartaka iz Subotice. Ipak, na samom kraju sezone, došla je nagrada u vidu pobede u finalnoj utakmici fudbalskog kupa Srbije.

Prva utakmica na domaćem terenu protiv ekipe Mašinca iz Niša, odlična je prilika da se pobedom krene u novu sezonu. O tome smo razgovarali sa crveno belom Sandom Malešević:

– U nedelju nas očekuje prva takmičarska utakmica ove sezone protiv ekipe ŽFK Mašinca iz Niša. Spremne smo, motivisane i željne dokazivanja. Ulazimo u ovaj meč, kao i u svaki naredni, sa respektom prema protivniku, ali sa verom u naš tim i u kvalitet koji posedujemo.

Nama ostaje da podržimo ove sjajne devojke, da ispratimo sve njihove pobede, a i poraze i da Vas pozovemo da budete uz njih.

Prva utakmica ŽSLS, igra se na pomoćnim terenima podno južne tribine stadiona “Rajko Mitić”, u nedelju 19.avgusta 2018. sa početkom u 18:00 časova.

Napred Zvezdo !

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *