Počeo kamp KKŽ Crvena zvezda – “Budi i ti zvezdica”


Ženski košarkaški klub Crvena zvezda i ove godine je nastavio tradiciju razvoja srpske ženske košarke. Četvrti put zaredom ova sekcija crveno-belog kluba ugostiće od ove nedelje do 31. avgusta na Malom Kalemegdanu najmlađe devojčice u okviru besplatnog košarkaškog kampa pod nazivom “Budi i ti zvezdica”.

Besplatan kamp KKŽ Crvena zvezda namenjen je svim devojčicama rođenim 2004. i kasnije, a kao i do sada učesnice kampa imaće prilike da uče od najiskusnijih trenera ženskog kluba. Na otvaranju su se pojavile i prvotimke crveno-belog kluba.

U rad sa devojčicama biće uključeni treneri svih selekcija Zvezde, kondicioni treneri, kao i bivše i sadašnje prvotimke crveno-belog tima, među kojima je i najkorisnija igračica Evrolige prošle sezone i reprezentativka Srbije Sonja Petrović koja će u ponedeljak od 19 do 21 sat da se druži sa devojčicama i otkrije im tajne magične igre pod koševima.

Podsetimo, košarkašice Zvezda su aktuelne šampionke Srbije, a prošle sezone crveno-bele su ostvarile i plasman na Fajnal-for regionalnog šampionata (WABA liga).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *