Pavkov : Sledeći gol u derbiju dajem glavom


Radost je golom u 159. večitom derbiju armiji crveno-belih navijača doneo Milan Pavkov. Naš špic istakao je da veruje da će u narednom derbiju ekipa biti uspešnija.

540-pavkov-7823.jpg

– Dobijao sam vazdušne duele, postigao sam gol i zadovoljan sam, uradio sam ono što se očekuje od mene. Dobro sam prebacio glavom loptu, usledio je odličan pas Bena posle koga nisam morao da primam loptu, šutirao sam iz prve i to je bio jedini put gde je lopta mogla da prođe do mreže. Lep pogodak, ali ne možemo biti zadovoljni krajnjim rezultatom – rekao je Pavkov.

Sa krcatih tribina Marakane navijači su ponovo skandirali ima našeg visokog špica.

– Drago mi je što sam to probudio kod njih. Hvala im. Tražili su gol glavom kroz pesmu, ali mora nešto da ostane i za sledeći derbi. Imao sam polušansu na ovoj utakmici, da sam se malo bolje namestio, udario bih glavom i poslao loptu u mrežu.

Naš napadač uporedio je golove Partizanu i Liverpulu.

– Veći značaj svakalo bi bio ovog gola da je bio pobedonosni. Drag mi je i ovaj pogodak svakako. Ovaj sut je bio zahtevniji, jer je bilo iskosa, moralo je dobro da se opali.

Pavkov se osvrnuo i na celokupan tok večitog derbija.

– Nismo zadovoljni ishodom, jer smo igrom i kvalitetom zaslužili tri boda. Svaki derbi je pun tenzije, očekuju se varnice i problemi na terenu, tako je bilo i sada. Moramo sa tim da se nosimo i da izguramo do kraja. Bila je žustra utakmica, mnogo duela na obe strane i još više faulova. Ne bih komentarisao kriterijum suđenja.

Izabranici Vladana Milojevića koračaju ka tituli.

– Cilj nam je da budemo šampioni i sve smo bliži cilju. Iz našeg remija profitiro je samo Radnički. Mi smo i dalje na čelu, gledmao samo napred. Iako je u medijima bilo mnogo priče da ću promeniti sredinu, ostao sam u Zvezdi i jako sam srećan što je tako. Hoću još zanačajnih glova u Zvezdi – poručio je Pavkov.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *