Nelegitimni KSS kaznio KK Crvenu zvezdu mt:s sa neverovatnih skoro milion dinara


Finalni derbi u finalu KRK u Nišu će skupo koštati crveno bele. Mnogo gore je prošla ekipa Zvezde u odnosu na protivnika , koja je kažnjena sa ukupno 912.000 dinara, dok će ovi drugi u kasu KSS uplatiti samo 174.000 RSD.

Najveći deo kazne crveno-belih otpada na sankcionisanje napuštanja ceremonije proglašenja pobednika turnira u Nišu (600.000 dinara), a značajan doprinos dale su i izjave predsednika kluba Nebojše Čovića posle finalne utakmice. Zbog nesportskog javnog kritikovanja odluka sudija i košarkaških organa, Zvezda je kažnjena sa 240.000 dinara.

Crveno-beli su dva puta sankcionisani iznosom od 36.000 dinara, zbog toga što su navijači ubacivali tokom finala tvrde predmete na teren “Čaira” i zbog nedolaska trenera i igrača na konferenciju za medije posle finalnog meča.

Za vređanje supruge predsednika KK Crvena zvezda mts i nedolično ponašanje navijača tokom utakmice polufinala protiv FMP, koštaće crno-bele samo 36.000 dinara, koliko i isti prestup njihovih navijača tokom finalnog duela sa Zvezdom. Nismo isti…..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *