Nastavlja se potraga za štoperima


Posle odustajanja Galveza da zaduži crveno-beli dres, sportski sektor razmatra nekoliko kandidata, a po ocenama drugi na listi je Slovak Norbert Đomber, koji je u prethodnoj sezoni bio standardan u Peruđi, za koju je „upisao“ 31 utakmicu i jedan gol u Seriji B.

Rukovodstvo i stručni štab Crvene zvezde ušli su u neočekivani problem i od rešenja za pojačanje na štoperskoj poziciji započeli su novu avanturu potrage za adekvatnim novajlijom.

Aleksandro Galvez odustao je u danu kada je trebalo da doputuje u Beograd i prostor za obrt je sve manji, zato su aktivirane i varijante koje su ostale u senci zbog odluke da se angažuje Španac iz Rajo Valjekana.

Razmatrano je nekoliko kandidata, a po ocenama drugi na listi je Slovak Norbert Đomber, koji je u prethodnoj sezoni bio standardan u Peruđi, za koju je „upisao“ 31 utakmicu i jedan gol u Seriji B.

U najužoj konkurenciji za pojačanje crveno-belih bio je i slovenački reprezentativac Luka Krajnc, defanzivac Frozinonea, ali odgovorni u Zvezdi procenili su da im po igračkim karakteristikama više odgovara Đomber.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *