Mrkela potvrdio : Ivanić na putu za Beograd, ostala je papirologija. Ko i da li neko zbog ovoga odlazi?


Mirko Ivanić treba da bude još jedno zimsko pojačanje Crvene zvezde, potvrdio je sportski direktor našeg kluba Mitar Mrkela.

Ivanić ide u Beograd na potpisivanje ugovora sa šampionom Srbije i još ga samo sitnice dele od zaduživanja crveno-belu opremu.

Ostalo je još samo da se završe određeni papirološki detalji i Ivanić će postati novi fudbaler Crvene zvezde, pošto je transfer dogovoren – rekao je Mrkela u Antaliji

Ovim trfansferom Crvena zvezda je stavila tačku na dovođenje novih igrača ove zime.

Spisak je sada zaključen, pa se na listi pojačanja srpskog šampiona ove zime nalaze: Nemanja Milunović, Erik Jirka, Miloš Vulić, Aleksa Vukanović, Milan Gajić, Mirko Ivanić i Dejan Vidić koji je poslat na pozajmicu u Zemun.

Međutim, prelazni rok još uvek traje u nekim zemljama, pogotovo u Kini (do kraja februara), pa još uvek ima prostora da neko od igrača iz aktuelnog Zvezdinog sastava narednih dana promeni sredinu.

Navijači se pribojavaju da bi dolaskom Ivanića možda Marko Marin mogao da dobije zeleno svetlo za odlazak, imajući u vidu nedavnu ponudu od pet miliona evra koju je Zvezda odbila, baš kao i onu od četiri miliona za El Fardu Bena.

Kakva je situacija danas sa potencijalnim odlascima i ima li novih ponuda, novinarima je u Antaliji otkrio sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

”Nema ponuda za Bena i Marina, ali videcemo do kraja februara, postoji opcija da ode jos neko od igraca, neka trzista su jos otvorena”, poručio je Mrkela.

Zvezdu su ove zime napustili Nenad Krstičić (500.000 evra), Nemanja Milić (150.000), Miloš Degenek (3.600.000), Slavoljub Srnić (600.000), kao i Nikola Stojiljković (Majorka), Dejan Meleg (Levadijakos, pozajmica), čeka se rasplet oko Brazilca Kafua na koga se više ne računa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *