Milunović prvo zimsko pojačanje FK Crvena zvezda


Crvena zvezda je predstavila prvo zimsko pojačanje. Crveno-beli dres sa brojem 25, potpisavši ugovor na dve i po godine, zadužio je štoper Nemanja Milunović.

Nemanja Milunović / FK Crvena zvezda / www.samocrvenazvezda.com

Dobrodošlicu iskusnom defanzivcu na zvaničnoj promociji u Ljutice Bogdana poželeo je sportski direktor Mitar Mrkela.  

– Zadovoljstvo mi je da predstavim prvo pojačanje, igrača kojeg smo dugo želeli u našim redovima. Verujem da će njegovim dolaskom naša čvrsta odbrana postati još jača – istakao je Mrkela.  

Visoke ambicije i nadu u uspešnu saradnju nije skrivao ni novi fudbaler šampiona Srbije.  

– Čast je i zadovoljstvo potpisati ugovor sa Zvezdom. Poslednja dva prelazna roka su tekli razgovori i presrećan sam što sam konačno stigao na Marakanu. Osećam i odgovornost jer se očekuje da klub nastavi putem kojim ide poslednje dve godine – izjavio je Milunović.

Štoper koji je prethodno branio boje BATE Borisova upravo prilikom gostovanja beloruskog kluba dospeo je u centar medijske pažnje.  

– Pred meč sa Zvezdom saigrači su me prvo pitali za navijače i atmosferu koja vlada na tribinama u Ljutice Bogdana. Koliku snagu crveno-belima daje publika videlo se u tom duelu, bili smo pod utiskom prvih 15 minuta. Poznat je značaj navijača i verujem da će nam i ubuduće biti 12. igrač.  

Prilikom promocije dvadesetdevetogodišnjeg štopera Mrkela je izrazio interesovanje i za Mirka Ivanića, još jednog igrača BATE.  

– Bio bih prezadovoljan da nastavimo da sarađujemo. Sa Mirkom sam bio saigrač tri godine u inostranstvu i tokom tog perioda postao mi je više od prijatelja, kao brat. Sa druge strane, on ima ugovor sa sadašnjim klubom i epilog zavisi od Zvezde i BATE – otkrio je Milunović.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *