Milojević : Zaslužena pobeda, raduje povratak Marina i Rodića


Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle meča sa Bačkom (3:1) u 14. kolu Superlige da su zasluženo pobedili.

540-milojevic-3110.jpg

– Mislim da smo zasluženo pobedili. Moram da napomenem, kao što smo rekli i u pripremi, da je Bačka ekipa koja voli da igra, što je i pokazala. Kroz organizovane napade dolazi do završnice, vidi se da postoji model i da naporno rade. Jako mi se sviđa Bačka, poželeo bih kolegi Čelaru da samo tako nastave, i hvala mu na lepim rečima – rekao je Milojević.

Posebno ga raduje povratak igrača koji su bili van stroja.

– Može se reći da smo za ovaj rezultat 3:1 i bili bolji. Dali smo minutažu Marku Marinu i Milanu Rodiću posle duže pauze i povreda. Mnogo je teže kada igrate utakmice nego kada trenirate. Zadovoljan sam svim akterima, neke igrače smo i odmorili. Imam veliki izbor, što me takođe raduje. Igrači sa manjom minutažom dobro rade na treningu, uvek ponavljam da imam strpljenje i da će sve doći na svoje mesto.

Milojević nije hteo mnogo da priča o bodovnoj razlici. Zvezda ima 40 bodova na vrhu tabele, devet više od niškog Radničkog, odnosno 13 u odnosu na večitog rivala.

– Ne gledamo bodovnu razliku, već na svaki meč posebno. Prvenstvo je dugačko, tek smo na trećini, ima još mnogo utakmica… Sreća, prati nas lepo vreme, ali kada dođe zima, uz zgusnut raspored i ritam sreda-nedelja biće dosta teže. Treba se fokusirati samo na svaku sledeću utakmicu, pričamo stalno o tome i zato je sada samo fokus na duelu sa Proleterom u Novom Sadu – završio je Milojević.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *