Milojević : Zadovoljan sam većim delom utakmice, ali ima nekih stvari…


Šef stručnog štaba Vladan Milojević rekao je posle trijumfa nad Bačkom sa 3:1 u gostima da je zadovoljan većim delom utakmice 29. kola Superlige.

– Pripremali smo se za ovu utakmicu baš ozbiljno, jer smo prošle godine odigrali jako loše u Bačkoj Palanci. Rival ima kvalitetnu i disciplinovanu ekipu koja može veoma brzo da igra, i mogu da vam naprave probleme – rekao je Milojević.

Trener šampiona Srbije dodatno je analizirao susret u Bačkoj Palanci.

– Ušli smo kako treba u meč, brzo poveli, rano dali dva gola, ali smo bezveze primili pogodak po ko zna koji put i tako vratili protivnika u igru. Sve u svemu, mislim da je bolje bilo drugo poluvreme nego prvo i zadovoljan sam kako smo odigrali veći deo utakmice. Ima i dosta elemenata za analizu i za popravku, ali idemo dalje i okrećemo se meču sa Proleterom, poslednjem pred plej-of. Kolegi Govedarici želim mnogo uspeha sa Bačkom – naglasio je Milojević i za kraj se osvrnuo na odličnu atmosferu na tribinama:

– Sjajan ambijent! Moram da pohvalim i izuzetno dobar teren, publika je bila i više nego korektna. Čestitam mojim i igračima Bačke na svemu prikazanom – završio je Milojević.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *