Milojević : Presrećan sam, sve teče po planu, i pripreme i prelazni rok


U FK Crvena zvezda sve ide kako treba. Prelazni rok koji sprovodi sportski direktor Mitar Mrkela teče gotovo po planu, što je teško i predvideti, a kamoli realizovati. Program priprema, prema rečima trenera Vladana Milojevića, nije bio nikad lakši niti bolje odrađen otkako je on preuzeo ekipu.

Ekspedicija je u desetodnevnom boravku na Pafosu (Kipar) odradila sve što je Milojević zamislio, pa su zato igrači do sutrašnjeg leta za tursku Antaliju dobili zasluženi odmor.

“Presrećan sam, jer sve što smo zacrtali, to smo i uradili na najbolji mogući način. Moram da napomenem da su igrači došli prilično spremni, što smo videli i po rezultatima koje su imali, a to znači da su bili vredni na pauzi i pridržavali su se kondicionog plana. Iskoristili smo vreme da radimo na fizičkoj pripremi, na kojoj je i bio akcenat, ali je bilo i dosta taktičkih elemenata” – rekao je Milojević.

Šefa struke radovala je motivacija svih igrača, a nije krio da je zasad zadovoljan i prelaznim rokom, u kom su klub napustili Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Miloš Degenek i Nikola Stojiljković, a došli su Erik Jirka, Miloš Vulić, Nemanja Milunović i Aleksa Vukanović, kao i Dejan Vidić koji je prosleđen Zemunu na pozajmicu

“Prelazni rok je živa stvar, biće odlazaka i dolazaka… Zadovoljan sam što je klub uspeo da dovede sve novajlije koje smo želeli, jer predstavljaju veliki potencijal i zalog za budućnost. Svaki novi igrač primljen je na najbrži mogući način. Moji momci to sjajno rade i posebno sam srećan zbog toga” – naglasio je trener Zvezde.

Zvezda radi na dovođenju Milana Gajića iz Bordoa, Džonatan Kafu bi mogao da ode na pozajmicu u Astanu, ali njegova želja je da ostane i da se izbori za mesto u ekipi, Milan Rodić i Slavoljub Srnić trebalo bi do kraja nedelje da završe inostrane angažmane.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *