Milojević: Nema opuštanja ni u Litvaniji


Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević čestitao je svojim fudbalerima na izvanrednoj utakmici koju su odigrali.

— Pre nego što bilo šta kažem o utakmici, za mene je ovo tužan dan zbog dešavanja u Grčkoj, i u moje i u ime mojih saigrača duboko saosećanje sa našom bratskom grčkim narodom. Ne znam koliko ste upućeni, ja sam ceo dan na vezi sa našim ambasadorom dole, i iskreno se nadam da će Grčka da se oporavi posle ovakve situacije. Što se tiče utakmice, veoma sam zadovoljan, odigrali smo mnogo bolje nego prošlu, međutim sve ovo je samo prvo poluvreme. Ići ćemo u Litvaniju kao da je 0:0, ne smemo da se opustimo — rekao je Milojević i dodao:

— Nisam želeo ni u jednom trenutku da nas ponese euforija, pričali smo o njihovim prekidima. Jedna greška po ovakvom vremenu može mnogo da košta, oni su tvrda, dobra ekipa, i nismo hteli da ulazimo u preveliki rizik — rekao je Zvezdin trener.

Prvim golom u Zvezdinom dresu Lorenco Ebisilio je krunisao dobru partiju, i na njegovu adresu stigle su čestitke.

 Čestitao sam Ebisiliju, znate da ja volim da pričam sa igračima, to su moja deca, svi su izuzetni ljudi i veliki radnici. Nije ni njemu lako, došao je u novu sredinu ali očekujemo još bolje igre od njega.

U prvom delu igru je morao da napusti Nenad Krstičić.

— Krstičić je dobio nezgodan udarac i imao je krvarenje. Nismo mogli da zaustavimo krv, nije moglo ni da se ušiva. Požalio se na vrtoglavicu, pa nismo hteli da rizikujemo, ali sada je sve u redu sa njim — obradovao je Milojević Zvezdaše i dodao:

— Sedam dana u fudbalu mnogo znači. Prema prvim informacijama koje sam dobio malopre sve je u redu, nema povreda, neki igrači su večeras igrali i preko svojih granica mogućnosti kada je fizička sprema u pitanju, ali raduje me jer hvatamo ritam.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *