Milijaš “izdao naredbu”: Moja desetka Marku Marinu


Fudbaleri Crvene zvezde Marko Marin, Filip Stojković i Dejan Joveljić istakli su da je kapiten Nenad Milijaš zaslužio ovacije i pravi završetak karijere.

Milijaš se od dresa Zvezde oprostio u pobedi nad Napretkom (3:0) kada je na stadionu „Rajko Mitić” izašao iz igre u 64. minutu i istrčao počasni krug da pozdravi sve tribine.

– Zaslužio je sve što je doživeo na utakmici, za kraj takve karijere. Zasluženo se oprostio titulom i skoro punim tribinama na poslednjem meču, bilo je više od 40.000 gledalaca. Dobio je i sjajne ovacije. Siguran sam da će sve što je doživeo u karijeri i stečeno iskustvo uspeti da primeni i kao trener, i da će takođe nizati uspehe – rekao je Marin za klupski sajt.

Odlaskom Milijaša u igračku penziju ostaje slobodna „desetka” i legendarni vezista bi dres sa čuvenim brojem namenio upravo Marinu.

Desetka? Ako je Milijaš to rekao, onda neka i bude tako – poručio je bivši reprezentativac Nemačke.

NJegov saigrač Filip Stojković istakao je da je Milijaš imao fantastičnu karijeru i čestitao mu na svemu što je uradio.

– Lep oproštaj i pored kiše, sigurno da je zaslužio sve kako je bilo, skandiranje i ovacije, istrčao je i počasni krug… Mnogo je dao Zvezdi i Zvezda mu je vratila, tako da mogu samo još da mu čestitam na sjajnoj karijeri. Nadam se da će biti u stručnom štabu naredne sezone i tako opet biti sa nama.

Mladi napadač Dejan Joveljić priznaje da je istovremeno tužan i srećan zbog odlaska Milijaša u penziju.

– Srećan što sam imao priliku da učim od njega, od prvih priprema pa sve do utakmica. Delili smo teren, a verujem da ćemo i sledeće godine sarađivati kada bude deo stručnog štaba. Tužan sam što završava karijeru veliki zvezdaš i čovek Nenad Milijaš – zaključio je strelac 11 golova za Zvezdu ove sezone.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *