Marin : Mi smo Crvena zvezda, znamo kako treba da se ponašamo


Iako su glavni utisak sa 159. večitog derbija sporne sudijske odluke, fudbaleri Crvene zvezde ističu da su uvereni da sudija ne greši namerno i potpuno su fokusirani na nastavak prvenstva.

450marin.jpg

– Ostaje žal što Benov gol nije priznat, greške se dešavaju u fubalu, ovaj put na našu štetu. Tu ne možemo ništa da promenimo. Mi smo Crvena zvezda, veliki klub, igramo Ligu šampiona. Znamo kako treba da se ponašamo. Svi su videli da smo oštećeni, šta mi imamo više da pričamo o tome. Šteta, išli smo na pobedu, oštećemi smo, ali to je fudbal. Dešava se u svakoj ligi. Vratili smo se u igru kroz fudbal, ne kroz priču – rekao je Marin.

Tenzija na terenu nije iznenadila našeg vezistu.

– Utakmica je bila očekivana, kao što su i svi derbiji. Bilo je mnogo tuče, agresivnosti i malo fudbala. U prvom poluvremenu smo se borili, ali nismo imali dobre akcije. Drugi deo igre bio je bolji, imali smo veći posed lopte, više šansi i centaršuteva. Zasluženo smo dali gol, šteta je što nismo još jedan.

Marin ističe da je njegova ekipa fokusirana isključivo na svoj cilj – osvajanje šampionske titule.

– Ne volim da pričam  o suđenju, neka drugi to rešavaju. Mnogo toga se dogodilo na terenu. Protivnik je imao jednu šansu za 90 minuta, jedan šut Rikarda, koji je Borjan lako odbranio. Čitao sam da izjavljuju kako su dobro igrali, ali igrači Partizana došli su ovde da se tuku i bore, što su relativno dobro uradili. To je njihov stil igre, legitinmno, došli su do boda. I dalje imaju 15 bodova manje od nas, što je za srpski fudbal baš mnogo. Idemo da osvoijimo tituli, još dve utakmcie da oborimo rekord po broju utakmica bez poraza, što je ogromno za nas kao ekipu.

Fudbalski majstor iz redova crveno-belih iskoristio je priliku da istakne koliko je zadovoljan u klubu.

– Moramo da pobedimo sledeći derbi. Svi znamo da su derbiji specifične utakmice, nema veze sa tim kakva je sezona iza nas. Siguran sam da ću popraviti lični učinak u derbiju. Važno nam je da osvojimo tutlu i Kup, zato sam ovde. Odlučio sam da ostanem u Zvezdi, jer sam ovde zadovoljan. Glava mi je mirna i srećan sam, da nisam prihvatio bih neku od dobrih ponuda koje sam imao – zaključio je Marin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *