Le Talek: Ne mogu dočekati utorak i taj huk Marakane

Svima nam mnogo nedostaju zvanične utakmice, huk sa naših tribina i golovi na Marakani. Prošlo je gotovo dva meseca od kada smo odigrali takmičarski meč. Imali smo dobre kontrolne utakmice na pripremama, ali drugačiji je osećaj na prijateljskim susretima. Odlično smo uradili pripremni period u Turskoj i na Kipru i spremni smo da napadnemo CSKA u utorak – rekao je Le Talek.

U pripremnom periodu naša ekipa odigrala je osam utakmica, od toga dva susreta sa ruskim ekipama Amkarom i Zenitom.

– To su bile prijateljske utakmice i pristup je drugačiji, ali odmerili smo snage sa izuzetno jakim protivnicima, smatram da su na istom nivou su kao i CSKA. Najviše nam znači što smo na delu videli šta moramo da uradimo kako bismo pobedili moskovsku ekipu. Šesnaestina finala je zaista ozbiljan nivo takmičenja, moramo odlično da se pripremimo kako bismo zabeležili dobar rezultatu prvom meču i olakšali sebi posao u revanšu.

Zvezdin štoper istakao je da težak rad tek očekuje njegovu ekipu.

– Na početku sezone sam verovao da ćemo se u ovom trenutku boriti za plasman u četvrtfinale Lige Evrope, ali moram da priznam da u tom trenutku nije delovalo lako. Na ovom putu pomoglo nam je to što svi u ekipi imamo izuzetnu želju za pobedom na svakom meču, nebitno od imena protivnika ili rangatakmičenja. Uradili smo zaista dobar posao, ali najvažnije je tek pred nama.

Zvezdin Francuz navikao je na fantastičnu podršku crveno-belih navijača.

– Evropske utakmice su zaista nešto posebno. Sve ono što smo priredili u prethodnom periodu našim navijačima i njihova reakcija i podrška koju dobijamo svakodnevno su nam dodatni motiv da nastavimo sa pobedama. Već dve godine sam ovde i navikao sam na sve fantastične načine na koje nas naši navijači podržavaju.  Znam kako je igrati pred punom Marakanom i koliko podrška Delija nosi na terenu. Tako će biti i u utorak. Ne znam kako će se završiti dvomeč, ali znam da ćemo dati sve od sebe da izađemo kao pobednici – poručio je Le Talek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

samocrvenazvezda