Krstičić – Optimista sam, verujem da prolazimo


Izabranici Vladana Milojevića vodili su žestoku borbu svih 90 minuta na meču sa Salcburgom. Kako je naglasio naš vezista Nenad Krstičić, nakon 0:0 u Beogradu, naša ekipa imala je veće šanse da dođe do trijumfa i puni optimizma dočekuju revanš.

– Pozitivan rezultat za nas, nismo primili gol u prvih 90 minuta igre kod kuće, to nam je najbitnije. Smatram da smo odigrali fizički izuzetno zahtevnu utakmicu, mnogo smo pretrčali. Naš protivnik je imao veći posed, pustili smo ih da igraju i nisu napravili nikakve šanse. Mi smo imali izglednije prilike da dođemo do pogotka na ovoj utakmici. Prvo poluvreme je uspešno završeno, verujem da imamo izgledne šanse da prođemo dalje – rekao je Krstičić.

Zvezdin vezista istakao je da ne očekuje da će ekipa Salcburga odstupiti od svog stila igre u revanšu.

– Sigurno će biti slična utakmica, oni su ekipa koja igra na posed, pustićemo ih ponovo da igraju svoju igru, a mi ćemo stvarati šanse i uveren sam da ćemo uspeti da zatresemo mrežu i obezbedimo prolazak u grupnu fazu Lige šampiona. 

Iako se meč igrao pred praznim tribinama, naši fudbaleri imali su podršku navijača okupljenih iza pomoćnih terena kod južne tribine.

– I jučerašnji trening, kao i to što smo tokom utakmice čuli naše navijače mnogo nam je značilo. Pomogli su nam na terenu, pravi su vetar u leđa. Zaista nije lepo igrati pred praznim tribinama, nemamo osećaj da igramo za Ligu šampiona. Nama su naše pristalice mnogo pomogle i svi smo im zahvalni na tome – poručio je Krstičić.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *