KK Crvena zvezda mts -Nižni, informacije o načinu ulaska u Pionir


Za prijateljsku utakmicu Crvena zvezda mts – Nižni Novgorod koja se igra sutra od 19 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić” slobodan ulaz na tribine A i C.
Za vlasnike sezonskih ulaznica, članskih karata i učesnici akcije “Doniraj i dmoniraj” na raspolaganju će im biti službeni ulaz 2.

KK Crvena zvezda mts obaveštava sve vlasnike sezonskih ulaznica za 2018/2019, učesnike u akciji „Doniraj i dominiraj” i sve zainteresovane navijače Crvene zvezde i ljubitelje košarke, da će za utakmicu Crvena zvezda mts – Nižni Novgorod, biti otvorene dve tribine i jedan službeni ulaz.

Za meč koji će se igrati u petak od 19 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić”, biće otvoreni ulaz A, ulaz C i službeni ulaz 2 (stepenice).

Svi vlasnici sezonskih ulaznica i akcije “Doniraj i dominiraj” biće u mogućnosti da uđu u halu na službeni ulaz 2 (stepenice) a za njih će biti na raspolaganju sedišta u loži i plavoj loži.

Za sve navijače Crvene zvezde koji žele da vide ekipu u poslednjoj proveri pred odlazak na Superkup u Laktašima, na raspolaganju će biti ulazi A i C na tribinama.

Utakmica Crvena zvezda mts – Nižni Novgorod počinje u 19 časova, a ulazi će biti otvoreni od 17.30 časova.

Podsetimo, klub je od 3.septembra pustio u prodaju sezonske ulaznice, i Crvene zvezda želi da se zahvali svim dosadašnjim kupcima novih sezonskih ulaznica na poverenju i direktnoj pomoći klubu.

Akcija prodaje sezonskih ulaznica trajaće do oktobra, kada će crveno-beli i zvanično početi novu sezonu “vezanim” utakmicama u Beogradu protiv Cibone i nemačkog Ulma.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *