Jevtović: Napornim radom do prve postave


Izuzetno jak tempo obeležio je početak priprema Crvene zvezde na Zlatiboru.

364-jevta.jpg

– Svi smo malo umorni, ali tek je početak i potpuno je normalno sa se ovako osećamo, pogotovo na Zlatiboru, gde smo fokusirani na to da se što bolje fizički pripremimo. Već u Austriji će biti drugačija, tamo ćemo imati i utakmice i više ćemo raditi na taktici. Sada nam je bitno da se što bolje pripremimo fizički – rekao je Jevtović.

Iako je fizička priprema u fokusu na popodnevnom treningu bilo je i rada sa loptom.
– Uvek nam je zadovoljstvo kada ima i rada sa loptom na treningu, nebitno da li kroz ševu ili neke druge vežbe. Odgovara nam pošto se dopustimo i uživamo sa loptom, uvek je dobrodošla.

Iako je Crvena zvezda i prošle sezone započela pripreme sa istog mesta Jevtović prvi put trenira na terenu hotela “Palisad”.
– Prošle sezone nisam bio tu od početka, tako da nisam trenirao na Zlatiboru. Sada vidim da su uslovi izvanredni, teren je odličan, kao i hotel. Sve je na vrhunskom nivou, svi smo prezadovoljni.

Crveno-beli vezista zablistao je krajem prošle sezone.
– Nisam mnogo igrao tako da mi je bilo naporno na kraju, ali trudio sam se, uvek sam davao maksimum i na kraju sam bio nagrađen sa dva gola na dve utakmice. Zadovoljan sam tim učinkom, verujem da ću zalaganjem i napornim radom uspeti da beležim dobre igre naredne sezone – poručio je Jevtović.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *