Izveštaj sa Skupštine KK Crvena zvezda mts


KK Crvena zvezda mts je u ponedeljak, u večernjim časovima, održala redovnu Skupštinu kluba. Sa Malog Kalemegdana objavljen sui detalji sa zasedanja.

Sednica je održana u punom sastavu, bilo je 28 članova, dok je sedam odsutnih članova dalo punomoć.

Na dnevnom redu Skupštine kojom je predsedavao Branislav Baćović, našle su se sve tačke i pitanja važna za funkcionisanje kluba, usvojeni su svi finansijski izveštaji, izložen je izveštaj nadzornog odbora, takođe i izveštaj revizorske kuće, ali i izveštaji Evrolige i finansijske komisije Evrolige.

Članovi Skupštine dobili su informaciju i o novim kandidatima za sastav Upravnog odbora kluba, poslovnom planu Crvene zvezde za narednu, promenama u sastavu Skupštine i predsedništvu.

Posebne tačka dnevnog reda bila je formiranje UO u čijem sastavu će se naći ljudi iz privrede, kao i formiranje Stručnog saveta kluba, u čijem radu će učestvovati brojne legende kluba. A, ko će biti članovi Stručnog saveta, naknadno će biti objavljeno.

Poseban deo sednice Skupštine zauzela je prezentacija i vrlo iscrpan izveštaj o poslovanju Crvene zvezde u periodu od 2011. do 2018. godine, koji je članovima Skupštine izložio predsednik kluba Nebojša Čović.

U izlaganju su vrlo detaljno obuhvaćeni svi aspekti života kluba od 2011. godine pa do danas, ali je izložen i plan o narednim koracima na sportskom i poslovnom planu.

Drugi deo prezentacije o daljim idejama i planovima kluba na poslovnom i marketinškom planu, promocijama kluba i načinima samofinansiranja kroz različite akcije, izložio je direktor crveno-belih Filip Sunturlić.

Predstavnicima Skupštine, detaljno je prezentovana i organizaciona šema kluba koja je u potpunosti usaglašena i oformljena sa standardima Evrolige, ona ih i propisuje.

Takođe, detaljno je prezentovan i plan rekonstrukcije terena i zgrade Crvene zvezde koja je uz pomoć i u saradnji Evrolige dobila potpuno novo ruho.

Sve tačke dnevnog reda, izveštaji predsednika i direktora kluba usvojeni su jednoglasno.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *