Igrajte ljudski stoni fudbal sa prvotimcima Zvezde na Adi Ciganliji. Prijavite svoju ekipu !


Poslednji duel domaćeg prvenstva pred plej-of i podelu bodova igra se 7. aprila na stadionu „Rajko Mitić“, što je još jedna prilika da sa tribina date vetar u leđa izabranicima Vladana Milojevića na putu ka duploj kruni.

Dan pre toga zvezdaše čeka još jedno sjajno druženje sa crveno-belim prvotimcima.

U subotu od 11 časova na Adi Ciganliji biće organizovan turnir u velikom, ljudskom stonom fudbalu, u kome će učesnici biti i sami igrači. Svaka ekipa brojaće šest igrača, uzrasta između 7 i 15 godina, a ekipe će moći da se prijavljuju na mejl adresu:

info@crvenazvezdafk.com

Svi učesnici dobiće po ulaznicu za utakmicu sa Proleterom, a pobednika turnira čekaju posebne nagrade. Svaki član pobedničke ekipe dobiće po dres Crvene zvezde i to neće biti jedina nagrada, jer će osvajači biti u prilici da odigraju i revijalnu utakmicu pomenutog stonog fudbala sa igračima Zvezde.

Crveno-beli prvotimci će se, kao po običaju, družiti sa svim zvezdašima koji dođu na Adu Ciganliju i deliti im autograme na specijalno personalizovanim karticama, a moći će i da se fotografišu sa njima.

Zato imate više nego dovoljno razloga da u subotu budete na Adi, provedete vreme sa Zvezdinim fudbalerima, družite se i osvojite vredne nagrade, a onda u nedelju od 19 sati bodrite vaše idole sa tribina Marakane do novog trijumfa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *