Gobeljić pred PSŽ : Na Marakani su čuda moguća


Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za poslednju utakmicu u grupi C Lige šampiona. Izabranici Vladana Milojevića na svom terenu odmeriće snage sa Pari Sen Žermenom u utorak, 11. decembra, od 21 sat. 

IMG_09122018_142259_(850_x_540_pixel).jpg
Marko Gobeljić / FK Crvena zvezda / www.samocrvenazvezda.com

– Osvojili smo do sada četiri boda u grupi koju su gotovo svi pre početka takmičenja okarakterisali kao ubedljivo najtežu u Ligi šampiona. Možda se mnogi nisu nadali ovakvom raspletu događaja, posebno posle utakmice u Parizu. Upravo zato sam još srećniji i ponosniji na ove momke, uspeli smo za ovo kratko vreme mnogo toga da naučimo, da implementiramo nove stvari u svoju igru i samim tim da postanemo bolji. Susret sa Parižanima u Beogradu će nam biti odličan test koliko smo u ovom evropskom takmičenju porasli kao ekipa – rekao je Gobeljić.

Našim izabranicima pobeda može doneti proleće u Evropi.

– Imamo šanse, ukoliko se poklope rezultati, i naravno da ćemo da se borimo i da verujemo do poslednjeg sudijskog zvižduka. Znamo koliko dugo se čekao ulazak u grupnu fazu Lige šampiona, to je za nas veliki uspeh, ali pokazali smo da imamo kvalitet i da možemo još bolje. Svesni smo činjenice da nam na Marakanu dolaze neki od najboljih svetskih fudbalera u ovom trenutku, ali isto tako smo videli da su na Marakani čuda moguća. Uz neverovatnu podršku, kakvu imamo na svakoj utakmici, uz atmosferu koju će mnogi prepričavati još dugo, verujem u pozitivan ishod.

Odlični rezultati u domaćem šampionatu dodatno hrabre našu ekipu pred završnu utakmicu grupne faze Lige šampiona.

– Brzo se smenjuju utakmice, a svaki novi gol i pobeda ulivaju nam dodatno samopouzdanje. Igramo dobro, dajemo dosta golova i publika može da uživa. Imali smo i fantastičnu podršku sa tribina na utakmici protiv Napretka. To nam je pomoglo da osvojimo nova tri boda protiv jakog protivnika kao što je kruševačka ekipa. Korak po korak idemo ka ostvarenju našeg cilja, odbrani titule – poručio je Gobeljić.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *