Gobeljić može sve, pa i da daje golove


Izabranici Vladana Milojevića savladali su ekipu Čukaričkog rezultatom 2:1. Drugi gol na meču, nakon sjajnog solo prodora, upisao je Marko Gobeljić.

gobeljicvest10.JPG
- Pavkov i Ben su mi dosta pomogli, odvukli su dvojicu igrača i otvorili mi prostor do gola. Želeo sam da odigram na stranu, ali video sam da je ispred mene sve čisto, šutnuo sam i na sreću lopta je ušla u gol. Doneo sam prednost i mirniji završetak utakmice svojoj ekipi – rekao je Gobeljić.

Zvezdin bek osvrnuo se na učinak svoje ekipe na terenu na meču sa Čukaričkim.

- Videlo se da nije bilo lako na terenu, ekipa Čukaričkog je pokazala da su sa pravom u vrhu tabele. Došli su na naš stadion da se nadigravaju i smatram da su obe ekipe pružile dobru partiju. Mi nismo ušli u meč kako treba, ali smo u nastavku znatno podigli nivo igre i zabeležili dobar rezultat. Bitno nam je da smo obezbedili nova tri boda i doneli sebi mir ped važan meč koji nas u sredu čeka u Salcburgu. Svi se nadamo Ligi šamiona.

Izabranici Vladana Milojevića, kao i celokupna zvezdaška javnost, razmišljaju smo o revanš meču sa Salcburgom.

- Mnogo nam znači što nakon pobede putujemo u Salcburg. Uvek pričamo da je najbitnija samo prva sledeća utakmica, a ovog puta to je utakmica sa ogromnim ulogom. Svi od nas očekuju plasman u Ligu šampiona, a mi smo uvereni da to možemo da ispunimo. Siguran sam da ćemo dati bar jedan gol, a kako kaže moj saigrač iz odbrane Vujadin Savić, ne možemo da primimo dva – poručio je Gobeljić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *