“Gardisti” prekobrojni ! Saviću i Stojkoviću rečeno da pronađu novi angažman


Pojedini igrači nisu ispunili očekivanja, a tu je i ona druga grupa fudbalera koji su i prebacili ono što se od njih tražilo, ali je procenjeno da je došlo do zasićenja ili da bi zbog nekih dugoročnih planova za klub bilo bolje da se sada rastanu. Tako Sportski žurnal danas piše da su čelnici Crvene zvezde u internim razgovorima već saopštili kapitenu Vujadinu Saviću i Filipu Stojkoviću da je došlo vreme za rastanak i potragu za inostranim angažman.

Kad je Stojković u pitanju, plan je da se na njegovu poziciju desnog beka gurne mlađi Milan Gajić, koji bi do sada trebalo da je uhvatio kakav-takav ritam posle povratka u srpski fudbal iz Bordoa, pa se očekuje da u narednoj sezoni bude starter uz aut liniju. Što se tiče Savića, na mestu štopera traži se stranac, a već smo pisali o širokom krugu kandidata koji su do sada prošli Miloš Degenek, pa Alehandro Galvez iz Rajo Valjekana, Norbert Đomber, Radovan Pankov iz Radničkog, Slovenac Luka Krajnc, pa i Nenad Tomović, koji prema poslednjim saznanjima ipak želi da ostane u Italiji.

Savić i Stojković neće uneti preveliki novac u klub, pošto će im Zvezda izaći u susret i neće zatezati sa obeštećenjem kako bi se oni što lakše uhlebili. Ne zna se još gde, mada je Stojkovića prošlog leta tražio Gent. U Belgiju bi navodno mogao i Milan Rodić, koga prati Anderleht, ali će Zvezda o potencijalnom transferu levog beka koji je tek zimus produžio ugovor razmišljati ako bude uspela da pronađe zamenu.

Kad već govorimo o poslednjoj liniji, klubovi iz Turske i Nemačke ozbiljno su zagrizli za Srđana Babića, ali crveno-beli za njega imaju ozbiljne planove, pa ni obeštećenje od 1.500.000 evra neće biti dovoljno da ga puste iz klub


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *