Fudaleri danas u “Delta sitiju”


Naši fudbaleri će danas od 12:50 časova nastaviti niz druženja sa zvezdašima, a svi koji požele da se upoznaju sa igračima srpskog šampiona moći će to da urade u tržnom centru „Delta siti“.

540-delta.jpg
FK Crvena zvezda

Milan Borjan, Dušan Jovančić, Milan Pavkov i Dejan Joveljić družiće se u novobeogradskom šoping molu sa crveno-belom publikom, a svi posetioci će, dan pre meča sa Napretkom, imati i jedinstvenu priliku da se fotografišu sa peharom svetskog klupskog prvaka osvojenog u Tokiju 1991. godine.

Zvezdaši će ovom prilikom, kao i uoči susreta sa Voždovcem, moći da se slikaju i druže sa golmanom, veznim igračem i dvojicom napadača, kao i da tom prilikom od njih uzmu autograme.

Podsetimo, dan kasnije, u subotu od 19 časova, crveno-beli će odmeriti snage sa Napretkom, a cena ulaznica za severnu, istočnu i zapadnu tribinu je po 100 dinara, dok će sav prihod biti doniran srpskom narodu sa Kosova i Metohije.

Zato dođite da podržite Vladana Milojevića i njegove izabranike protiv Kruševljana u poslednjem superligaškom meču na našem stadionu ove godine.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *