Ebisilio : Srećan sam zbog pobede i prvenca u Superligi


Zvezda je već do završnice prvog poluvremena utakmice protiv Voždovca stekla vođstvo koje je nagoveštavalo 16. superligaško slavlje, a prvi korak na putu do nova ti boda obezbedio je superligaškim prvencem Lorenco Ebisilio.

540-ebisilio.jpg

– Uvek je lepo zatresti mrežu, svaki pogodak utiče na porast samopouzdanja. Ne pamtim kad sam poslednji put postigao gol glavom, ali bitno je da se igrač snađe u situaciji. U veoma zahtevnom smo periodu, brojni igrači imaju problema sa povredama, nismo kompletni, ali i dalje obavljamo odličan posao. Nastavili smo sa pobedama, moglo je da bude i 4:0 ili 5:0. Bez nepoštovanja protivnika, mogli smo i ubedljivije da slavimo, a ne da završimo u 33. minutu. Ipak, važno je da smo napravili novi korak i uvećali razliku u odnosu na večitog rivala – istakao je Holanđanin.

Ofanzivac crveno-belih kao glavnu prepreku istakao je veoma gust raspored.

– Dobro je kad igrači ne izgledaju umorno. Možda je igra mogla da bude još malo brža, napravili smo nekoliko sitnih grešaka u drugom poluvremenu, ali sam srećan zbog tri boda i nastavka dobrih rezultata koje beležimo. Najvažnije je da izbegnemo povrede jer se već suočavamo sa kadrovskim problemima. Već u sredu očekuje nas gostovanje Spartaku i neophodno je da se što bolje spremimo za utakmicu u Subotici – rekao je Ebisilio.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *