Dodeljena priznanja SD Crvena zvezda za najbolje u 2018.godini


U Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ danas je održana proslava 74. rođendana našeg sportskog društva.

540-rodjendan-040301.jpg

Na svečanosti su dodeljenja brojna priznanja i nagrade za najbolje u prethodnoj godini, a Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je čak četiri priznanja.

Nagrada za najbolji klub pripala fudbalskoj sekciji, a trofej je primio generalni direktor Zvezdan Terzić. Za najboljeg trenera proglašen je Vladan Milojević, a golman Milan Borjan dobio je laskavo priznanje za najboljeg sportistu, dok je Dejan Joveljić najbolji mlađi senior.

– Velika je čast i obaveza biti najbolji u ovako uspešnom Sportskom društvu kakvo je SD Crvena zvezda. Hvala svima u ime kluba na velikom priznanju, uz uveravanje da će nam biti samo podstrek da budemo još bolji i jači. Srećan nam svima 74. rođendan, živeli – poručio je Zvezdan Terzić.

Šef stručnog štaba Vladan Milojević ponosan je što je dobio laskavu titulu, a prisetio se i dana kada je kao mali dolazio u Ljutice Bogdana.

– Velika je čast biti izabran za najboljeg trenera u velikom Sportskom društvu kao što je SD Crvena zvezda. Svaka nagrada vraća vas u prošlost, bio sam dosta mali kada sam dolazio na Marakanu i posle sam dolazio kao igrač, i uvek sam maštao da budem neko ko će doprineti klubu. Svako od nas ima svoju misiju. Puno mi je srce što sam trener fudbalera Crvene zvezde i što sa ovom generacijom smo doprineli da budemo delić crveno-bele istorije, i to me čini jako ponosnim. Svaki uspeh je i nova obaveza da budete još jači, a na nama je da damo sve od sebe da budemo još bolji. U sportu juče ne postoji, već samo današnji dan i sutrašnji. Crvena zvezda je najbolja i to je definitivno – naglasio je Milojević.

Najbolji sportista u crveno-beloj porodici za 2018. godinu hoće da bude još bolji.

– Želeo bih najpre da čestitam rođendan Sportskom društvu, da nastavimo sa uspesima u svim kategorijama i da donosimo klubu što više trofeja. Neverovatna mi je čast i velika privilegija da budem ovde, i baš sam srećan. Mnogo mi znači svaki aplauz i ogromna podrška koju dobijam, ovo mi je dodatni motiv da još više radim i budem još bolji – kaže Borjan.

Talentovani napadač Dejan Joveljić na priznanje za najboljeg mladog seniora gledao kao na dodatni motiv.

– Velika je odgovornost i čast dobiti ovakvu nagradu. Želim da se zahvalim svima u crveno-beloj porodici što su izabrali baš mene, stvarno sam presrećan. Naravno da mi je ova nagrada dodatni motiv da pružam što bolje partije i želim da se što više radujemo mojim golovima i pobedama naše Crvene zvezde – poručio je Joveljić.

Događaju je prisustvovao veliki broj proslavljenih sportista svih sportskih sekcija crveno-bele porodice, naše mnogobrojne legende, ali i naravno veliki broj dečaka i devojčica od kojih se tek očekuje da zasijaju i nastave slavnu tradiciju našeg sportskog društva. Svečanost je uživo prenošena i na televiziji Arenasport.

Sve nagrade:
Najbolji pionir: Aljoša Petrović (karate)
Najbolja pionirka: Jovana Mićić (atletika)
Najbolji pionirski klub: Ženski košarkaški klub
Najbolji kadet: Luka Tadić (odbojka)
Najbolja kadetkinja: Tamara Đapić (streljaštvo)
Najbolji kadetski klub: Vaterpolo klub
Najbolji junior: Zoran Paunović (košarka)
Najbolja juniorka: Staša Veić (kiks boks)
Najbolji juniorski klub: Košarkaški klub
Najbolji trener mladih: Slobodan Klipa (košarka)
Specijalno priznanje: Ragbi liga klub, Hokejaški klub, Veslački klub, Džudo klub,
Crveno-belo srce: Delije
Poslovni partner: Telekom
Poslovni partner: M6 (BIP i Tikveš)
Nagrada za životno delo: Dane Korica (atletika)
Nagrada za životno delo: Aleksandar Matanović (šah)
Najbolji mlađi senior: Dejan Joveljić (fudbal)
Najbolja mlađa seniorka: Andrea Stojadinov (džudo)
Najbolji trener: Vladan Milojević (fudbal)
Najbolja sportistkinja: Milica Nikolić (džudo)
Najbolji sportista: Milan Borjan (fudbal)
Najbolji klub: Fudbalski klub


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *