Delije – poštujte dostojanstvo kluba za koji navijamo i zemlje u kojoj gostujemo


Izvesno je da će naši momci sutra uveče na “Red Bull” Areni u  Salcburgu imati izuzetnu i možda i veću podršku nego domaćin.

 

Zato je od strane austrijski policije i Fudbalskog kluba Red Bul Salcburg sačinjen predlog kretanja naših navijača na dan utakmice, koji je uslovan i ne znači da će biti organizovanog okupljanja navijača, a koji izgleda ovako:

Takođe, pozivaju se Zvezdini navijači iz inostranstva da poštuju dostojanstvo zemlje u kojoj se budu nalazili.

Što se tiče samog plana od strane domaćina, ako bude okupljanja navijača, mesto potencijalnog nalaženja u sredu na dan utakmice biće „Griesgasse“, koja je jedna od najpoznatijih ulica u stradom delu grada Salcburga, odakle bi se krenulo ka stadionu „Red Bul arena“ (mapa kretanja je na slici).

Austrijska policija i FK Red Bul Salcburg su odredili veliku tribinu na južnoj strani stadiona za Zvezdine navijače, koja će biti posebno obezbeđena i kojoj pristalice Salcburga neće moći da priđu.

Na stadion „Red Bul arena“ moći će da se uđe dva sata pre meča, odnosno od 19 časova, a obezbeđen je i veliki parking kod tamošnjeg Sajma (“Messezentrum”), jer parkiranje kod samog stadiona neće biti moguće.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *