Deki Stanković : Ko je lud da sve ovo propusti


Sa Interom je osvojio Ligu šampiona, a danas mu je podjednako puno srce kao kad je 2010. godine podigao trofej posle trijumfa nad Bajernom u finalu, jer je njegova Crvena zvezda među 32 najbolja kluba u Evropi.

Dejan Stanković stiže da pruži podršku protiv Napolija, ali i…….

“Vidimo se u utorak, a verovatno i na gostovanjima. Nisam lud da propustim takve mečeve”– uz karakterističan osmeh najavljuje dolazak na najveći srpski stadion Dejan Stanković, prvotimac i kapiten Crvene zvezde od 1995. do 1998. godine i jedan od najomiljenijih junaka novijih generacija navijača.

Dugo su zvezdaši čekali plasman u Ligu šampiona, ređali gorka iskustva i konačno došli u situaciju da ponosno kažu da su na mestu koje po tradiciji evropskom i svetskom šampionu iz 1991. godine i pripada.

“Kao i svaki zvezdaš, jako emotivno sam doživeo plasman u Ligu šampiona. Bili smo ispred televizora i urlali svi, skakali, navijali…Do te mere smo bili bučni da su zvali sa portirnice zgrade da nas opomenu da budemo malo tiši”.

I poruka za kraj Zvezdine legende:

“Hajde da se ne opterećujemo bodovima i rezultatima, da pustimo igrače i trenera Milojevića da se u miru i tišini spreme za sve ono što ih čeka”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *