Crveno beli odradili trening na San Paolu (VIDEO)


Fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening u 20 časova, sat vremena pre zakazanog termina održavanja sutrašnje utakmice petog kola grupe C Lige šampiona u kome naši fudbaleri gostuju italijanskom Napoliju.

Izabranici Vladana Milojevića nešto posle podneva sleteli su u treći po veličini gtad u Italiji. Dosta prijatnije vreme nego u Beogradu, gotovo prolećnih 14 stepeni, dočekalo je crveno-belu ekspediciju. Naši fudbaleri iskoristili su priliku da se odmore pre nego što su se uputili ka stadionu smeštenom u predgrađu Napulja.

U 20 časova crveno-beli istrčali su na teren kako bi do kraja uvežbali taktiku za susret sa Napolijem. Trening je otpočeo zagrevanjem, a potom se prešlo na uvežbavanje pas igre.

Stadion San Paolo, impresivan je po svojoj veličini, ali skroman u dekoru. Spoljašnjost odaje utisak nedovršenosti, dok unutrašnjost prikazuje karakterističan italijanski fudbalski ambijent. Stadion je izgrađen 1959. godine i jedan je od retkih koji, kao i Marakana, ima atletsku stazu. Njegov kapacitet danas iznosi 60.240 mesta, a da bi se došlo do tog broja stadion je renoviran dva puta, 1980. i 1991. godine. Novo ulepšavanje doma fudbalera Napolija očekuje  se naredne godine, kako bi bio spreman da ugosti učesnike predstojeće Univerzijade.

Kako prenose lokalni mediji ogromno interesovanje vlada za utakmicu. Treneri obe ekipe najavili su lepu fudbalsku predstavu danas od 21 čas. Naši momci boriće se za još jedan odličan rezultat u Ligi šampiona. Budite uz njih!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *