Borjan produžio ugovor do 2023.godine


Ono što je bilo dogovoreno još na zimskim pripremama u Antaliji, sada je ozvaničeno – Milan Borjan produžio je ugovor sa našim klubom.

Sjajni golman crveno-belih parafirao je vernost šampionu Srbije do leta 2023. godine.
Ove sezone bio je čuvar mreže sa najviše odbrana u grupnoj fazi Lige šampiona, a bravurama među stativama često je donosio radost zvezdašima.

Borjan je produžetak saradnje overio u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

– Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, jer je Borjan uradio mnogo u proteklom periodu i ušao u srca svih navijača svojim odbranama. Svima nama u klubu daje posebno samopouzdanje, jer kada imate jednog takvog golmana, onda se to prenosi i na navijače, i na igrače, a i na nas u upravi. Borjan je branio sjajno i u velikim utakmicama, i na takozvanim manjim. Bio je redovan, branio i povređen, i svakako da je produženje ugovora veliki podstrek i ohrabrenje za sve nas – kaže Mrkela.

Borjan se tako pridružio saigračima, Vujadinu Saviću, Filipu Stojkoviću, Milanu Pavkovu, Branku Jovičiću i Marku Gobeljiću, koji su pre njega takođe produžili ugovore.

– Velika mi je čast što je klub produžio ugovor sa mnom i što ću biti ovde naredne četiri i po godine. Presrećan sam, želeo bih da se zahvalim Svetozaru Mijailoviću, Zvezdanu Terziću, Mitru Mrkeli, treneru Vladanu Milojeviću na takvom poverenju. Želim da nastavimo sa ovakvim rezultatima – rekao je Borjan.

Sjajni golman imao je i poruku za Delije.

– Davaću maksimum kao i do sada na terenu, i pokušaću da branim što bolje i da iz dana u dan što više napredujem, i da im na poverenju uzvraćam pobedama. Godinu i po dana smo zajedno, što smo duže na okupu, biće i bolji rezultati, družimo se i van terena, imamo odličnu atmosferu, što se odražava i na uspehe.

Borjan je pozvao i sve navijače da ispune tribine Marakane u subotu od 18 časova protiv Zemuna.

– Vezali smo 51 utakmicu bez poraza u domaćem prvenstvu što mnogo znači, nadam se da ćemo protiv Zemuna da uđemo u istoriju Crvene zvezde. Mislim da će biti fenomenalna atmosfera, mngoo navijača, slavimo i 74. rođendan i nadam se da će doći veliki broj zvezdaša da nas podrži, a mi ćemo dati sve od sebe da im donesemo pobedu – završio je Borjan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *