Ben pred finale: Nema pritiska, jednostavno je – želimo duplu krunu !


Mohamed El Fardu Ben će sedmi put u karijeri igrati protiv Partizana, u prethodnih šest ne zna za poraz!

Sa Olimpijakosom je Mohamed El Fardu Ben eliminisao crno-bele iz kvalifikacija za Ligu šampiona, zatim je po dolasku na Marakanu osvojio dve titule i sada namerava da velikog rivala ostavi i bez kup trofeja u finalu.

Činjenica da nismo izgubili od Partizana znači da smo takmičarska ekipa. Pokušavamo da pobedimo u svakom susretu. Kad sam bio u Olimpijakosu bili smo mnogo bolji od njih, u Zvezdi takođe nisam izgubio. Nadam se da ću da da upišem još jednu pobedu – istakao je Ben.

Ima li pritiska pred finale?

Ne osećamo pritisak. Jednostavno, želimo da osvojimo duplu krunu, za nama je odlična sezona. Pristupićemo ovoj utakmici kao i svakoj drugoj, iako je u pitanju večiti derbi. Igraćemo našim stilom.

Utisak je da je rival pod većim pritiskom?

Partizan ima lošu sezonu i sigurno bi im mnogo značilo da poprave utisak osvajanjem kupa, dok mi želimo da osvojimo duplu krunu i tu smo da ih sprečimo u namerama. Ova utakmica će biti drugačija od prvenstvenih. Biće teška, a nadam se da ćemo na kraju mi da slavimo.

Može li da se reprizira izdanje iz Humske u dresu Olimpijakosa, kad vam je Marin asistirao za gol?

Videli smo da je Marin u vrhunskoj formi ove sezone. Zato je i osvojio MVP titulu. Od njega može da se očekuje uvek najbolje. Ako trčim, kao što radim na svakoj utakmici, siguran sam da će mi Marko asistirati kao i mnogo puta do sada


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *